Başkan Kasım Şimşek Doğal Afet’ten Dolayı Kurban Kesti.

Son günlerde meydana gelen  yoğun yağıştan dolayı  ilçemiz Erzin’de 15/01/2012 tarihinde akşam saatlerinde başlayarak uzun süre yoğun bir şekilde yağan sağanak yağmur nedeniyle; Erzin Deresi üzerindeki iki adet yaya köprümüz, bir adet çöp toplama aracımız ve bir adet kazıcı-yükleyici iş makinamız sel sularına kapılarak ağır hasar görmüştür.  ayrıca dağdan gelen içme suyu şebekesi ve şehir içerisindeki tüm yollar büyük hasar görmüştür.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ; İlçemizde bir daha doğal afatlerin olmaması için kurban kestirdi. Kesilen kurbanın kazadan beladan koruması dileğiyle kesildiğini ifade ederek,  tüm personeline bir akşam yemeği  verdi. Yemekte tüm personeller bulunurken doğal afetlerin bir daha olmaması için dualar edildi.   “Allah kimseye can ve mal kaybı vermesin ,Vatandaşlarımız için hizmet etmeye devam ediyoruz, tüm vatandaşlarımızın doğal afetlere karşı dikkatli olarak gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini ” söyledi.

Önceki İçerikMehmet TOYBUKOĞLU
Sonraki İçerikArif SÖKMEN