İlçemizde Doğal Afet

15/01/2012 tarihinde akşam saatlerinde başlayarak uzun süre yoğun bir şekilde yağan sağanak yağmur nedeniyle, Amanos Dağlarındaki İlçemize içme suyu sağlayan kaynaklarla bağlantılarımız kesilmiş, değişik cins ve ebatlardaki borularımız ciddi şekillerde tahrip olarak İlçemiz şehir şebekesindeki su miktarı önemli derecede azalmıştır.

Yine mevcut imar yollarımızın büyük çoğunluğu yoğun yağmur nedeniyle kullanılamayacak derecede zarar görmüş, Erzin Deresi üzerindeki iki adet yaya köprümüz, bir adet çöp toplama aracımız ve bir adet kazıcı-yükleyici iş makinamız sel sularına kapılarak ağır hasar görmüştür.

Önceki İçerikFadile VARSAK
Sonraki İçerikEmine ERYILMAZ