Kanalizasyon Yapımı İçin İhale Çalışmaları Başlatıldı.

İller Bankası tarafından yaptırılan İlçemizin Kanalizasyon projesi inşaatımız için 25 milyon liralık kredi talebimiz onaylandı.

Belediyemiz ile İller Bankası Adana Bölge Müdürlüğü’nün ortaklaşa yapacağı ihale çalışmalarına başlanıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ” Halkımıza söz verdiğimiz gibi Erzinimizin bu en önemli sorununu çözecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Yaz gelmeden ilçemiz bir şantiye alanına dönüşecek ama en sonunda mutlu sona ulaşacağız. Bizlere güvenen vatandaşlarımızı mahçup etmeyeceğiz. Erzin hepimizin, Her güzellik Erzin İçin“dedi.

Önceki İçerikFatma ERBAKICI
Sonraki İçerikAyhan AKIN