2. Uluslararası Erzin Narenciye Kültür ve Sanat Festivali

SAYGIDEĞER MİSAFİRLERMİZ,
KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI,
SEVGİLİ ERZİN HALKI

İlk defa Birincisini düzenlediğimiz Uluslararası Erzin Narenciye Kültür ve Sanat Festivalimize hoş geldiniz der sizleri saygıyla selamlıyorum.
Erzin’imiz güzel ülkemizin en seçkin yerlerinden biridir. Doğusunda 15 km. mesafede Amanoslarda bulunan yaylalarımız, batısında  15 km. uzaklıkta dünyada eşine az rastlanır 7 km. uzunluğunda 2 km. eninde kumsal olan sahilimiz, 3 km mesafeden denize dökülen tatlı suyumuz ve 5 km mesafede Antik İssos kentimiz bulunmaktadır.
Burada yaşam narenciye üzerine kurgulanmış, hayatın her alanında, aldığımız her nefeste, cebimize giren her kuruşta narenciye vardır.
Erzin’imiz Eğitim ve Kültür seviyesi çok yüksek olup,  doğa yapısı eşsiz güzelliklerle dolu bir ilçedir.
Bizim için yaşam demek, narenciye demek; narenciye demek, sağlık demektir.
Biz bu yola çıkarken ilk önce Sayın Kaymakamımızla görüşüp, Sayın Valimizin olurunu aldıktan sonra İlçemizdeki tüm Sivil Toplum Örgütlerimizle, geniş bir halk katılımıyla el ele omuz omuza vererek bu festivali hazırladık.
Değerli dostlarımız,
7-8-9 Ocak 2011 deki Birinci Uluslar arası Erzin Narenciye, Kültür ve Sanat Festivalimiz bizim için, pırıl pırıl ve Turuncu renkli yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır, bu olay vizyona giren yeni bir film ise bu filmin ESAS Sahipleri  Biziz, Erzin’imizdir.

İleriki yıllarda daha güzel festivallerde buluşmak ümidiyle, Sizlere şahsım ve halkımız adına teşekkürlerimi sunarken, sizleri ilçemizde ağırlamaktan gurur duyduğumuzu belirterek bir kez daha hoş geldiniz diyor, Selam ve Saygılarımı sunuyorum.

Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı