Burnaz Aile Plajına Prefabrik Konutlar Yapılacaktır.

İlçemiz Burnaz aile plajında yaz aylarında halkımızın tatilini rahat bir şekilde yapabilmesi için prefabrik evlerin zemin çalışmalarına başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada ;Seçim beyannamesinde söz verdiğimiz hizmetlerden biri olan, Burnaz Halk plajında, Hazineye ait 412 dönümlük araziyi 10 yıllığına kiraladık, kiralanan yere Belediyemiz tarafından 800 prefabrik konut yapılacaktır. Bu yapılacak konutların kullanım hakkını 10 yıllığına isteyen vatandaşlarımıza belli bir ücret karşılığında kiralayacağız ve önümüzdeki sezona yetiştirilmek üzere prefabrik konutların yapılması için zemin çalışmalarına başladık.dedi.

Önceki İçerik2.Narenciye Festivaline Adım Adım
Sonraki İçerikAli ÖZKAN