Cumuriyetimizin Kuruluşunun 88. Yıldönümü İlçemizde Kutlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88. yılı kutlamaları 28 Ekim 2011 cuma günü saat 13:00 da Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı söylenmesi ile başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Garnizon Komutanımız  J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, İlçemizdeki Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçemiz halkı katılıdı.

Başbakanlık makamının 28.102011 tarih ve 28098 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2011/19 sayılı genelgesinde “23 Ekim 2011 tarihinde Van ili ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul törenleri şeklinde icra edilmesi; tören geçişi, resepsiyon gibi diğer kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür. ” dolayı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim 2011 günü kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle gerçekleşmiştir.

Önceki İçerikHalil ÜNAL
Sonraki İçerikMustafa BAKICI