Erzin Belediyesinden Şehidin Adına Yakışır Park Ve Yeşil Alan

İlçemiz Mahmutlu Mahallesi Kemal Paşa Sokak üzerinde imarda yeşil alan olarak ayrılan ve ismine Şehit Osman Karataş Parkı olarak verilen yere ait peyzaj projesi tamamlandıktan sonra yeşil alanının bitkilendirilmesi işi de sona ermiştir.

Çocukların oynayabileceği park ile genç ve yaşlılarında spor yapıp dinlenebileceği yer olarak düşünülmüştür.

Yürüme yolları, kaldırım, adım taşları, oturma bankları çeşmesi ve çöp kovalarıyla tamamlanan projeye mavi servi, piramit mazı, top mazı, leylandi, ateş dikeni, hanım tuzluğu, yayılıcı ardıç,  palmiye,  gül, batı mazısı ile çok çeşitli bitki topluluğunun uygulandığı yeşil alanda boşluk alanlarda çim ile kaplanarak çit bitkisi olarak da kurtbağrı bitkisi kullanılmıştır.