2. Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali

İlçemiz Gökdere Köyünde bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali 15-16 Ekim Tarihleri arasında yapılıyor.

Belediyemizin büyük katkılarıyla Zeytini ile ünlü Gökdere Köyünde Düzenlenen Festival ile Zeytin ve Zeytinyağının Marka Haline Dönüştürülerek Yurt ıçi ve Yurt Dışında Pazarlanması Hedeflenmektedir.

İlçemiz Gökdere Köyü İlköğretim Okulunda gerçekleşen festivale Kaymakamımız sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Garnizon Komutanımız Sayın J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “Bölgemizin narenciye ile birlikte en önemli ürünü olan Erzin-Gökdere Zeytininin ülkemize ve hatta tüm dünyaya tanıtılması için böyle bir festivali hazırlayan Tertip Komitesine çok teşekkür ediyorum. Erzin Belediyesi olarak İlçemizin ve ürünlerimizin tanıtılmasında her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Tekrar festivalin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Önceki İçerikAyşe YAĞLIOĞLU
Sonraki İçerikErzin Belediye Spor 3-1