İzmir’de Hatay Günleri Etkinlikleri Tamamlandı

İzmir Uluslararası Fuar Alanında İzmir’de Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 28 Eylül-2 Ekim2011 tarihleri arasında gerçekleşti.

İzmir’de Hatay Günleri etkinlikleri 28 Eylül 2011 tarihinde İzmir Saat Kulesi önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanında sona eren tanıtım amaçlı yürüyüş yapıldı.
Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ’in konuşmalarının ardından Halk Oyunlarıyla tören sona erdi.

Erzin Kaymakamlığı ve Belediye  olarak standlarımızdaki görevliler tarafından İzmir’de yaşayan hemşehrilerimize ve İzmir’de yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleşti.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretcilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK  standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Önceki İçerikAdnan KUNT
Sonraki İçerikFatma GÖKTAŞ