İzmir’de Hatay Günleri

İzmir’de Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 28 Eylül -02 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Bu etkinliklerinde Erzin Belediyesi olarak standımızdaki görevliler İzmir’de yaşayan hemşehrilerimize ve İzmirlilere ilçemizin tanıtımını yapacaklardır.

Bu tanıtımda; görsel video sunumlarının, yanında belediyemizce tasarlanan bröşür ve tanıtım filmi ziyaretçilere dağıtılacaktır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada; “Daha önce Ankara ve İstanbul’da ilçemizin tanıtımını en güzel şekilde gerçekleştirdik. 28 Eylül – 02 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İzmir Hatay Günleri’nde ilçemizin tanıtımını gerçekleştireceğiz. Hatay Günleri etkinliklerinin oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunar, İzmir’de yaşayan hemşehrilerimizi ve İzmirlileri standımıza davet ediyoruz.” dedi.

Önceki İçerikRinbe ASLAN
Sonraki İçerikSibel İZGİ