2011-2012 Eğitim-Öğretim Haftası Ziyareti

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle Atatürk İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Sedat ÇAKMAK ile 4 öğrenci, Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “ Her zaman olduğu gibi bugünde eğitime desteğimizi sürdürüyoruz, okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yanınızdayız, siz geleceğimiz olan öğrencilerimiz okuyarak kendinizi geliştirin, daima ileriye bakarak hedeflerinize ilerleyin, inanmanın başarmak olduğunu asla unutmayın, yeni Eğitim-Öğretim yılınızı kutluyorum, ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Önceki İçerikYusuf KORKMAZ
Sonraki İçerikUfuk KARAYALÇIN