Yüzme Kursu Tamamlandı

Belediyemiz ile Erzin İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce, Yaz Spor Okulu kapsamında, İskenderun Vali Zeki Şanal Olimpik Kapalı yüzme havuzunda 1 ay önce başlatılan yüzme kursu tamamlandı.

Kız – Erkek 6-12 yaş grubuna yönelik haftada 2 gün olmak üzere yapılan yüzme kursunun sonunda Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek, ailelerin de hazır bulunduğu son günde, öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Böylesine güzel ve doğru bir projede bizimle birlikte çalışan tüm öğretmenlerimize ve İlçe Spor Müdürlerimize teşekkür ediyorum, dedi ve İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turgay ERDOĞAN ve Erzin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tahir TATAR’a da katkılarından dolayı birer plaket verdi.

Önceki İçerikBaşarılı Öğrencimize Takdir.
Sonraki İçerikHatice EKİZ