TOKİ’den Erzin’e Dev Proje

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ konutları yapım işi ihale ilanı yayımlanmıştır.

İlçemiz Mahmutlu Mahallesine yapılacak olan 192 adet ile  1’er adet Sosyal Tesis ve Büfe, Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale 18.08.2011 günü saat 14:00 da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Çankaya – Ankara’da yapılacaktır.

Toki Konutların inşaatı sözleşme imzalandığı tarihten 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. Yer tesliminden itibaren 550 (Beşyüzelli) gün içinde tamamlanması planlanmaktadır.

Önceki İçerikYüzme Kursu Açılmıştır.
Sonraki İçerikSüleyman VURAL