Belediyemizden bir Hizmette Engelli Vatandaşlarımıza;

Başbakanlık özürlüler idaresi başkanlığının genelgesi doğrultusunda,Erzin belediye Başkanlığı Özürlüler birimi olarak Özürlü vatandaşlarımızın bir takım ihtiyaçlarını Karşılamak ve yerel Yönetim olarak toplumumuzun ferdi olan özürlü vatandaşlarımıza el Uzatmayı bir görev saymaktadır.Belediyemiz ve S.S.14 nolu Erzin Minübüscüler Kooperatifi ile ortaklaşa aldığı karar gereği;Bundan böyle özürlü kimliği veya raporu gösteren vatandaşlarımızın ilçemiz erzinde şehir içiDolmuşlarına % 50 ücret ödeyerek şehir içi ulaşım hizmetlerinden faydalanacaklardır.Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada”Belediyemiz olarak amacımız özürlü vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu onlara  hizmetin bir görev saydığını “söyledi.

Önceki İçerikHatice ÇOT
Sonraki İçerikNuriye ALKAÇ