Kardeş Şehir Ziyareti Tamamlandı.

Kardeşşehrimiz Almanya’nın Freiberg şehrinden Erzin’e gelen heyet ülkelerine güzel anılarla döndüler. 27 kişinin geldiği ziyaret 24-28 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleşti. Erzin ve çevresi, İskenderun ve Adana’nın gezildiği program tüm misafirlerimizi mutlu etti.
Bu programın gerçekleştirilmesindeki maddi ve manevi katkılarıyla Belediyemiz bütçesine hiçbir yük getirmeyerek sponsorluk yapan
Erzin Sulama Kooperatifi, Yeşilkent Sulama Kooperatifi, Erzin ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odaları, Rakip Torun, Kazım Ertaç, Tarık Eryılmaz, Muhteşem Vural, Yusuf Aksoy ve Bes İmar Limited Şirketine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca yine çok önemli katkılarından dolayı Erzin Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN’e, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Fuat BOZKURT’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ORUZ’a, İlçe Halk Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Fatih YAVUZ ve ekibine, Erzin Yüksel TORUN Anaokulu Müdürü Sayın Ayşe ERSOY’a, Şenmar Market ve Adana İller Bankası Bölge Müdürü Sayın Hüseyin SÖNMEZLER’e de teşekkür ediyoruz.

Önceki İçerikKardeş Şehir Freiberg Parkı.
Sonraki İçerikİbrahim ÇULHACI