İlçe Kaymakamımız’dan Yatırımlarımıza Övgü.

Belediyemizin yürüttüğü çalışmalardan olan, TOKİ tarafından yapılacak Roman Toplu Konut Projesi, İller Bankası ile birlikte yürüttüğümüz Mahmutlu Mahallesi Mezbahane Projesi ve Yeni Mahalle’deki yapımı tamamlanan Aile Çay Bahçesi İlçemiz yöneticilerinden tam not aldı.

Mahmutlu Mahallesinde yapılacak olan toplu konut ve mezbahane projelerimizi bizzat yerinde gören ve değerlendirmeler yapan İlçemiz Kaymakamı İskender YÖNDEN, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cafer GÜNEŞ, Belediye Başkanımız Kasım ŞIMŞEK ve daire amirleri,İl Genel Meclisi Üyesi Salih GÖKAKIN, İlçe Emniyet Müdür Vekili Arif PEHLİVAN, İlçe Tarım Müdürü Mustafa KAYA, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman AŞKAR’dan oluşan heyet aynı zamanda mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyerek onların her zaman yanlarında olduklarını söylediler.

Çok yakın bir süre sonra halkımızın hizmetine sunulacak olan Aile Çay Bahçemizin açılışında birlikte olmak ve ikincisi planlanan narenciye festivali için ilk toplantının da burada yapılması konusunda görüş birliğine varılarak incelemeler sonuçlandırıldı.