Yeşilkent Lisesi Öğrencileri Belediyemizi Ziyaret Ettiler.

Yeşilkent Lisesi son sınıf öğrencileri Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet VURAL’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler mezuniyet eğlence programı tertip ettiklerini, eğlence programlarını yapabilmeleri için Belediye düğün salonumuzu 1 Haziran 2011 günü öğrencilerimize tahsis etme sözü verdik.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet VURAL’ın yaptığı açıklamada ; ” Böyle bir organizasyonu öğrencilerimizin kendilerinin planlamış olması bizleri mutlu etti. Geleceğimiz olan öğrencilerimizi çok seviyoruz. Onların her zaman yanındayız, onlara destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Önceki İçerikSait DOĞAN
Sonraki İçerikYalçın DOĞAN