Muhasebe Meslek Kursu Kursiyerleriyle Bir Toplantı Yapıldı.

Belediye Düğün Salonumuzda Erzin Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliği halinde açılan Bilgisayar Destekli Muhasebe meslek kursu kursiyerleri ile bir toplantı yapıldı.

Basına açık toplantıya ilçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN ve eşi, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve eşi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Elyas SEYHAN, Baş Müdür Yardımcısı Fatih YAVUZ, Müdür Yardımcıları Ozan KUNT, Ömer YILDIRIM ve Erkan BALCI katıldılar.

Toplantıda meslek kursları ve Erzin ile ilgili görüşlere yer verildi. Kursiyerlerin etkinliklerle ilgili soruları üzerine Belediye Başkanımız Kursiyerlerin sorularını yanıtlayarak şu ana kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Düğün salonumuz 2. katında hizmet vermekte olan Spor salonu, Tenis Kortu ve  Şehir Stadyumunu kursiyerlere gezilerek yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verildi.

Önceki İçerikZeynep KARA
Sonraki İçerikŞahin Tepesi’nin Yeni Misafirleri