23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. Yıldönümü Çoşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. Yıldönümü Kutlamaları; Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önünde  çelenklerin konulmasıyla başladı.Daha sonra şehir stadyumuna  geçilerek , İlçe Kaymakamı,Sayın İskerder YÖNDEN,Garnizon Komutanı Sayın J.yz.Cafer GÜNEŞ ve  Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK,Törene katılan öğrencilerin ve ilçeden gelen halkın bayramını kutlamasından sonra,Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK SBS Sınavları Türkiye Birincisi Ankara Fen Lisesi’ne Kayıtlı Ezgi POLAT adına babası Bilal POLAT’a Notebook Hediyesini takdim etti. öğrencilerin şiirler okuması ,  tören geçişi ve halk oyunlarının oynanmasıyla tören sona erdi.

Önceki İçerikYunus CEYLAN
Sonraki İçerikBekir ERTAÇ