2010-2011 Eğitim Öğretin Yılı Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Şenlikleri.

Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Şenlikleri Çerçevesinde (Ülfet Hüseyin Göktekin Anaokulu) Çocukları İlçe Belediyemizi
Ziyaret ettiler.
İlçe Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti.
Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenerek, onlara çikolata ikram etti ve çocukları çok sevdiğini söyledi.
Keyifli dakikalar yaşayan öğrenciler ilçemiz tanıtım filmi ve broşürleri hediye edildi,mutlu bir şekilde belediyemizden ayrıldılar.

Önceki İçerikKanalizasyonda Mutlu Sona Gelindi.
Sonraki İçerikHasan TÜTÜNCÜ