Hatay Ak Parti 5.Sıra Milletvekili Adayı Belediyemizi Ziyaret Etti

Hatay Ak Parti 5.Sıra Milletvekili Adayı Sayın Hacı Bayram TÜRKOĞLU Beraberindeki bir Gurup Siyasetcilerle Belediyemizi Ziyaret Etti.

Belediyemizdeki Tanışma Toplantısında Sayın Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK Sayın Hatay Ak Parti 5.Sıra Millevekili Adayı Hacı Bayram

TÜRKOĞLU’nu ve yanındakileri Makamında kabul etti.

Sayın Hacı Bayram TÜRKOĞLU Şu Açıklamalarda Bulundu.

Şu anda seçim sürecine girmiş bulunduklarını aktaran Türkoğlu, “Bu sürecin birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçmesi’ni temenni ediyorum. Tüm aday arkadaşlara başarılar diyorum.”

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu; “Biliyorsunuz bir ay öncesine kadar Milliyetçi Hareket Partisi saflarında aktif siyaset yaptım. Son sekiz yıldır resmi görevimiz yoktu ama günlük siyasetin içerisinde elinizde olmasa da meşgul oluyorsunuz. Biz Ak Parti hizmet kervanında yerimizi alalım derken bir inanç felsefesi gereği olarak şunu düşündüm; henüz yapmamız gereken bir şeyler varken yapmıyorsanız, İnşallah bunun bir sorumluluğu var. Ben şuna eminim ki, yürekler toplu vurduğu sürece, Ya Allah Bismillah deyip birlikte hareket edildiği sürece, vatandaş sen de gel bu hizmet kervanına katıl diyebildiğimiz sürece binlerce katılım olacaktır bu kervana. Ayrımız gayrımız yoktur. İşimiz zor, ama zor işi başarmak er kişilerin işi, er bayanların işi, Allah (C.C.) bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.