İstanbul’da Hatay Günleri Tanıtım Etkinlikleri Tamamlandı.

İstanbul-Eyüb Feshane’de Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 7-10 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşti.

Bu etkinliklerinde Erzin Belediyesi olarak standımızdaki görevliler İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimize ve İstanbullulara ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştirdi.

Standımıza gelen ziyaretcilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzellikleri tanıtıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK  standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet VURAL’ın yaptığı açıklamada; Hatay’ın tanıtımına en büyük desteği veren Başta Sayın Valimize, İlçe Kaymakamımıza, İlçelerimizin Belediye Başkanlarına, Esnaflarımıza, Sanatçılarımıza, Organizasyonda görev alan tüm katılımcılara ve  standımızı ziyaret ederek bizi onurlandıran Erzin’li hemşehrilerimize ve İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. dedi.