Narenciye Başkenti Erzin, Kültür Başkenti İstanbul’da.

İstanbul Eyüb Feshane de İstanbul’da Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 7-10 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

İstanbul’da Hatay Günleri etkinlikleri 6 Nisan 2011 tarihinde İstiklal caddesi, Galatasaray Lisesi önünden başlayıp Taksim Meydanında sona eren tanıtım amaçlı yürüyüş yapıldı.
Taksim Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ’in konuşmalarının ardından Mehter Takımı ve Halk Oyunlarıyla tören sona erdi.

Erzin Kaymakamlığı ve Belediye  olarak standlarımızdaki görevliler tarafından İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimize ve İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştiriliyor.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretcilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzellklerinin tanıtımları yoğun şekilde devam etmektedir.

Bu tanıtımda; Geleneksel bayram kömbesi ikramı, görsel video sunumlarının yanında belediyemizce tasarlanan bröşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştirilmektedir.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK  standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Önceki İçerikGüler ATICI
Sonraki İçerikNecip GEÇER