BELEDİYEMİZ İŞÇİ-MEMUR TÜM ÇALIŞANLARI İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Belediyemiz Düğün Salonunda yapılan imza töreni ve yemek ile çalışanlar yeni haklarına kavuştular.
Belediye tarihimizdeki bir ilk olan memurlar ile yapılan sözleşme gereğince her ay maaşlara 100 TL. artış sağlandı.
İşçilerimizin ise 2011 yılındaki maaş artışları % 9, sosyal haklarındaki artış % 25 oldu.
Tüm-Belsen Genel Başkanı, Genel Merkez Yöneticileri,Tüm-Belsen Hatay Şube Başkanı, Belediye İş Hatay Şube Başkanı,
Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm
Belediye Çalışanlarının katıldığı törende konuşan Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK
“ Bugün bizim bayramımız, bugün bizim en mutlu günümüz, Erzin Belediye tarihinde bir ilk bugün, değerli memurlarımızla
bir toplu sözleşme imzalıyoruz. Aynı zamanda değerli işçi personellerimizin de 2011 yılı toplu sözleşmesini de aynı anda birlikte yapıyoruz.
Çifte bayram yaşıyoruz.Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Önceki İçerikMİNİK ELLER TOPRAĞA
Sonraki İçerikEmine ULUTAŞ