İşte Konut İşte Hizmet

İlçemiz Mahmutlu mahallesi , Bayram Sökmen caddesinde bulunan 20.000 m2 alana sahip, Mülkiyeti hazineye ait 9168 nolu parsel üzerine, Romen Toki Evlerinin vaziyet planı hazırlanmıştır.

Bu alan üzerine Toplu Konut idaresince toplam 8 bloktan oluşan 192 adet  zemin+ 2 olmak üzere 3 katlı 1+1 konutların yapılması işlemlerine ek olarak sosyal kültür alanı ve ticari alan parsel içerisine eklenmiştir.

12 MAYIS 2011 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilerek bu yıl içerisinde başlanıp bititilmesi hedeflenmektedir.

İlçemizde ikamet eden hiç bir gelir olmayan evsiz vatandaşlarımız ev sahibi olacaklardır.

Önceki İçerikSadiye AYKAÇ
Sonraki İçerikFatma MAĞRA