2011 yılı Şubat Ayı İl İdare Kurulu Toplantısı İlçemizde Yapıldı.

İl İdare Kurulu Şubat-2011 ayı ToplantısıHatay Valimiz Sayın Mehmet Celalattin LEKESİZ başkanlığında,  Erzin Kaymakamlığı ve Belediyemizin Organizesi ile Belediye Düğün Salonumuzda yapıldı.

Toplantı Sayın Valimiz Mehmet Celalettin LEKESİZ, Erzin Kaymakamı İskender YÖNDEN , Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK, İl Müdürleri,İlçe  Müdürleri, İlçe Siyasi Parti Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve  Sivil Toplum Örgütleri, Dernek Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Valimiz Sayın Celalettin LEKESİZ’in Yönettiği İl İdare Kurulu toplantısında, tüm il  müdürleri sunum ve konuşmalarını yaparak, Erzin için yapılmış ve yapılması gerekli konular karşılıklı görüşüldü. Erzinimizin ihtiyacı olan konular ele alanırak , İl  müdürlerininde gerekli açıklamaları yaparak, ilçe ile ilgili notlarını aldılar.

Sayın Valimiz tüm konularla yakınen ilgilindi. Toplantı sonunda organizasyon için Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve tüm katılımcılara teşekkür etti.