Belediye Spor Klübü Spor Salonu Hizmete Açıldı.

Erzin Belediye Spor Kulübüne ait olan Spor Merkezi Belediyemiz düğün dalonu 2. katında hizmete açılmıştır.

Spor salonumuz 14 yaş üstü aylık 35 TL ücret karşılığı haftada 3’er gün Bayanlara Pazartesi, çarşamba, Cuma, Baylara Salı, Perşembe, Cumartesi günleri olmak üzere hizmet verecektir. Kayıt yaptırmak isteyenler belediyemiz düğün salonunda kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Halkımızın bilinçli spor yapmalarını sağlamak üzere bay ve bayan eğitmenler Emre ERTAÇ, Gökhan ÖKTEM ve Mehtap BAKICI gözetiminde çalıştırılacaklardır.

Bay ve bayanlara yönelik  fitness, kilo alma-verme, step, aerobic, pilates, fizik tedavi ve vücut geliştirme çalışmalarıyla hizmetinizdedir.

Spor merkezine ulaşım için yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda Belediyemiz önünden servis hizmeti sağlanacaktır.

Önceki İçerikRabia ÖZEN
Sonraki İçerikEmine KAYA