Festivalimizin Finali Muhteşemdi.

1. Uluslararası Erzin Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali – 9 Ocak 2011

İlçemiz tarihinde ilk kez  düzenen 1. Uluslararası Erzin Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali’mizin 9 Ocak 2011 Pazar günü muhteşem bir final ile son buldu.

7 Ocak 2011 Cuma günü yağmurlu hava şartlarına rağmen açılışı yapılan festivalimiz, bir çok önemli konuğu ağırladı, 3 günü dolu dolu geçiren Erzinliler ilk olmasına rağmen festivali çok beğendiler ve ileriki yıllarda da sürmesini temenni ettiler.

9 Ocak 2011 pazar günü etkinlikleri  Cumhuriyet meydanında Çocuk Tiyatrosu ardından Çukurova Üniversitesi Senfoni Orkestrasının mütkiş konseri, Yne büyük konser öncesi, Alaaddin ‘in mütihiş yorumu ve Mehmet Ali NALBANT’ın Yeşilçam Şarkılarını konserleri ile devam etti.

İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve Festival Komitesi Festival etkinlikleri çerçevesinde Futbol, Masa Tenisi Turnuvaları ve Okullar arası şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ferhat GÖÇER -3 derecede 10.000 kişiye muhteşem bir konser vererek festival son buldu.

İlçe kaymakamımız sayın İskender YÖNDEN yaptığı açıklamada ; ” İlk olmasına rağmen festivalin olağanüstü güzellikte geçtiği, Başta Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’e, Festivale katkı sağlayan katılımcılara, Festival Komitesine, Festival süresince Güvenlik birimleri ve tüm görev alan personele özellikle de Halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ise yaptığı açıklamada ; “Erzin tarihinde bir ilke sizlerle birlikte büyük bir iş başardık, festivalimize katkı sağlayan ve emeği geçen tüm görevlilere ve birlik beraberlik örneği gösteren sevgili halkımıza teşekkür ediyorum. Erzin olarak bir bütün olduk, bu güzelliği ortaya koyduk, Tüm Güzellikler Erzin içindir.” dedi.