Japon iş adamları ilçemize geldiler.

Akdeniz ıhracatçılar Birliği Başkanı Sayın Ali KAVAK bey ve diğer yöneticilerinin katkılarıyla 25.11.2010 günü 8 Kişilik Japon ışadamları heyeti ilçemize gelerek, Narenciye üzerine incelemeler yaparak gezilerde bulundular.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Japon Heyetini İçmeler şifalı Sular Motelinde konuk etti. Başkan ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “İlçemize gelerek bizleri onurlandırarak gururlandırdınız, ınşallah bu Ziyaretiniz ülkemiz ve ülkeniz için olumlu adımlar atmayı sağlar, İlçemize Hoş Geldiniz, ıyi Günler Dilerim” dedi.

Belediye şifalı Sular Motelimizde verilen öğle yemeğinin ardından narenciye üzerine bir sunum gerçekleştirildi.

Japon Heyeti ; narenciye bahçe gezileri, bir paketleme tesisi gezisi ve ilçemizde faaliyet gösteren narenciye üzerine faydalı böcek üretim tesisini gezerek incelemelerde bulunarak ilçemizden ayrıldılar.

Önceki İçerikAli ERGÜLER
Sonraki İçerikYusuf BOZOK