Valimiz Sayın Mehmet Celalettin LEKESİZ Belediyemizi Ziyaret Etti.

Hatay Valisi Sayın Mehmet Celalettin LEKESİZ Erzin ziyaretlerinde, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret etti.

Valimiz  Sayın Mehmet Celalettin LEKESİZ Belediyemize gelerek İlçe Kaymakamı Sayın İskender YÖNDEN ve Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’den İlçemiz ve Belediyemiz hakkında bilgiler alarak sorunları dinledi.

Her iki kurumun uyumlu çalışmaları ve yapılan başarılı işler nedeniyle Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızı, Erzin halkını tebrik eden Sayın Valimiz ” Bizde her zaman yanınızdayız, İlçeniz çok güzel bu güzelliklere güzellik katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ayrıca Uluslararası Narenciye Festivalinin yapılacağından çok mutlu oldum” dedi.

Önceki İçerikHüseyin ÖZDUĞAN
Sonraki İçerikHasan ASLANKURT