İlçe Kaymakamımız İskender YÖNDEN Halkın Tanışma Toplantısı Yaptı.

İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN halkın tanışma toplantısını Belediye Düğün Salonumuz bahçesinde açık havada gerçekleştirdi.

Halkın Tanışma Toplantısına İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN ve eşi, İlçemize yeni Atanan Cumhuriyet Başsavcısı ömer Fatih TAZE ve eşi, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve eşi , İlçe Garnizon Komutanımız J.Yzb Cafer GÜNEŞ, İlçe Emniyet Müdürümüzü Ali Fuat BOZKURT, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Nizamettin Vural ve Sayın Mehmet VURAL, Belediye Meclis üyelerimiz, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımız , Tüm Kamu Kurum Amilerimiz ve çalışanları , Sivil Toplum örgütleri ve Kalabalık bir halk katılımıyla gerçekleşti.

İlçe Kaymakamız, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcımız ve eşleri ile gelen tüm misafirlerin masalarını ziyaret ederek, tanışarak  güzel bir kaynaşma toplantısı gerçekleştirdiler.