Modern Düğün Salonu Hizmetinizde

İlçemiz belediye düğün salonu ihtiyaçlar doğrultusunda 300 m2 kapalı alan ilavesi yapılarak büyültülmüştür. Yeni haliyle 850 m2 lik 1000 kişi kapasiteli alan oluşturulmuştur.  ıçerisinde yeterli havalandırma ve iklimlendirme düşünülmüş 3 adet yeni salon tipi klima ilave edilip klima sayısı toplamda 7 adete ulaşmıştır. Mevcutta bulunan terasımız tadilat kapsamı içerisine alınarak zemindeki karolar değiştirilmiş , yeni seramikler ve geniş PVC pencerelerle düğün salonumuz daha aydınlık ve modern bir görünüme getirilmiştir. Ayrıca çelik konstrüksiyonlu ahşap çatıları ve içerisinde lambriler kullanılarak düğün salonumuzun tadilatı başarı ile tamamlanmıştır. Aynı anda farklı kapasitede kullanılabilir 3 düğün yapabilecek duruma getirildi. Açık hava düğün salonumuz kullanışlı ve modern görünüme kavuşmuştur. Düğün salonumuz düğünlerinin daha rahat ve kullanışlı olması amacıyla ,  peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları , belediyemiz yapı işleri birimince projelendirilmekte ve halkımıza sunulmaktadır.