Belediyemiz Zabıta Ekiplerimizin Rutin Denetimleri Devam Etmektedir.

Belediyemiz  Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin rutin kontrolleri esnasında çevre illerden gelen salçalık biber satıcılarının kantar ve terazileri kontrol edildiğinde kantar ve terazi muayenelerini vize tarihinin geçtiği, ayrıca eksik tartım yaptığı tespit edilmiştir.Bu işi yapan salçalık biber satıcılarına Kabahatlar Kanununa göre tarafımızdan işlem yapılmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım şimşek yaptığı açıklamada ; Amacımızın satışa arz edilen mamüllerin üzerine etiket takılarak ayrıca halkımıza eksik tartım yapılmadan ucuz, hijyenik ve sağlıklı ürünler kullandırmak olduğunu belirtti.

Önceki İçerikModern Düğün Salonu Hizmetinizde
Sonraki İçerikDede MERAL