İlçemizde Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Törenle Başladı.

2010-2011 Eğitim-öğretim yılı açılışı Cumhuriyet meydanında Atatürk heykeline çelenk konulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile  başladı.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin sona ermesiyle şükrüpaşa ilköğretim okulunda ki yapılan törene İlçe Kaymakamımız İskender  YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdür vekilimiz Ali KOYUNCU, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Kazım SAğIROğLU, Okul Müdürleri, öğretmenler ve okulun öğrenci velileri iştirak ettiler.

şükrü paşa ilköğretim okul bahçesinde düzenlenen yeni öğretim yılı açılış töreni saygı duruş ve istiklal marşı okunması ile başladı.şükrüpaşa ilköğretim okul müdürü Aydoğan DEMıRCı günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı, ardından ortaokulu öğrencileri  okula yeni başlayan ilkokul 1 sınıf öğrenciler, çiçekler vererek hoş geldiniz  karşılaması yaptılar. Tören sonunda Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan halk oyunları ile tören sona erdi.