İlçemizin Kanalizasyon Projesi Sözleşmesi İmzalandı.

Belediyemiz adına ıller Bankasına verilen yetki ile süreci başlatılan İlçemizin kanalizasyon projesi yapımı işi sözleşmesi 31 Ağustos 2010 tarihinde imzalandı.

Adana ıller Bankası 8. Bölge Müdürlüğü ile Canalp Müh.Ltd.şti ve Sedes Müh. Taah.San. ve Tic. Ltd.şti’nin ortak girişimi tarafından imzalanan sözleşme gereğince;

İlçemizin açık olan mevcut 127 km.lik imar yolları ile ımar Planımızda olup da açılmamış 135 km.lik yolları dahil olmak üzere toplam 262 km.lik kanalizasyon şebekesi kesin projesi, atık su arıtma tesisi ön raporu hazırlanması ve 16 km.lik şehir içi yağmur suyu şebeke projesi yapılacaktır.

Ramazan Bayramı sonrasında arazi çalışmalarına hemen başlanılacak olan işin toplam maliyeti (KDV Hariç) 153.570,00 TL. olup, bunun % 75’i olan 115.177,50 TL’si hibe olarak ıller Bankası tarafından karşılanacak, projenin tamamlanmasını müteakip Belediyemiz kasasından 3 yılda ödenmek kaydıyla sadece bu bedelin % 25’i olan 38.392,50 TL. çıkacaktır.

Bu kadarlık bir para yüzünden, bu güzelim memleketimize kanalizasyon projesini dahi yaptırmayanları, bu nedenle halkımızı kanalizasyonsuzluğa mahkum edenleri vatandaşlarımızın takdirine bırakıyoruz.

Önceki İçerikAgah ÇETİNER
Sonraki İçerikBattal Mehmet ÖZASLAN