Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Çalışanlarına İftar Yemeği Verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK tüm çalışanlarına Belediye Düğün Salonu bahçesinde iftar yemeği verdi.

Yemeğe Belediye Meclis üyelerimizden Recep ÇIRAK, İsmail AKÇAKOYUN, Berat SöKMEN, Mustafa YALMAN, Bilal KAYA, Hasan GEDıK, Mehmet KARAKURT,  Belediye Başkan Yardımcılarımız Nizamettin VURAL, Mehmet VURAL ve Merkez Cami ımamı Mehmet şANVERDı katıldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada ” çok kıymetli çalışma arkadaşlarım göreve başladığımdan bu güne kadar sizlerle birlikte çok ciddi projelere imza attık. Bir kısmını tamamladık, bir kısmı devam ediyor, bir kısmı için ise mülk sahiplerinin mahkemeye vermelerinden dolayı sonucunu beklemekteyiz. Ben önce hakka, sonrasında sizlere ve halkımıza Güvenerek Erzin’imizin çözülmemiş sorunlarını bırakmayacağız.

Sizlere inancım tamdır. çalışmalarınızdan memnunum. Bu gün hesaplarınıza bu yılki ramazan bayramı ikramiyenizi, geçmiş yıllardan alamadığınız 2004 ve 2005 yılı ramazan bayramı ikramiyelerinizi de olmak üzere toplam 3 yıllık ikramiye yatırdık. Bildiğiniz gibi imkanlar neticesinde geçmiş alacaklarınızı da ödemeye çalışmaktayız. Göreve geldiğimden bu yana her ay haklarınızı zamanında ödedik. Bundan sonrada ödemeler devam edecektir. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutlar ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim. Afiyet olsun.” dedi.

Önceki İçerikŞükran KILIÇKIRAN
Sonraki İçerikToki Evleri