Zabıta Denetimlerde Bulundu.

Ramazan  ayı dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü ,halkın sağlıklı ve huzurlu bir ramazan geçirmesi için Zabıta Ekipleri Belediye Başkanımız Sayın Kasım şimşek’in emriyle tüm esnafları öncelikle fırınları ve pazarları rutin kontrol denetimi altına aldığı, denetimler esnasında çalışanların kılık kıyafetleriyle yakından ilgilenen zabıta ekipleri iş yeri sahiplerini kurallara dikkat etmeleri ve bone kullanmaları konusunda sık sık uyardı. çalışanların portör muayeneleri ve genel temizliğe ve hijyene dikkat etmeleri ayrıca tuvalet ve lavabolarda tuvalet kağıdı ve sıvı sabun bulundurmaları konusunda ikâzlarda bulundu.

Tüm esnaflarımızın satışa arz ettiği tüm mamüller için satış etiketi bulundurmaları gerektiği vurgulandı.

Halkın  sağlığıyla oynayan sağlıksız ortamda üretim yapan iş yerlerine asla izin verilmeyecektir.

Belediye Başkanımız Kasım şimşek ; esnafların rutin şekilde yapılan denetmelerinin amacının esnaflara cezai işlem yapmak için değil, toplum sağlığını ihmale gelmeyecek  bir konu olduğunun altını çizerek, halkımızın ramazan ayını huzurlu ve sağlıklı geçirmeleri mutfaklarına giren gıdaların hijyen ve sağlıklı olması için denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini söyledi ve tüm Erzin halkımızın ramazanını kutladı.