Yeni Kaymakamımıza Hoş geldin Ziyareti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve beraberindeki Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, Birim Amirlerimiz ve Teknik Ekibimizle kalabalık bir şekilde gidilen kaymakamlık makamında Sayın Kaymakamımızın güleryüzü ve hoş sohbetleri bizleri, tüm idari kadromuz ile yapılan ziyaret ise kendilerini çok memnun etti.

İlçemizin sorunları ve bu sorunlara çözüm çalışmalarımız hakkında bilgiler sunduğumuz yeni Kaymakamımız; “ Bizlerde bu makamları vatandaşlarımız sayesinde ve onlar için işgal ediyoruz, hep birlikte çalışmaktan ve vatandaşlarımıza güzel şeyler üretmekten mutluluk duyacağım” dedi.

Önceki İçerikZabıta Denetimlerde Bulundu.
Sonraki İçerikHüseyin KOÇAK