Başkanımız SBS Türkiye Birincisine Ödül Verdi

8. Sınıflar SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Hürriyet ılköğretim Okulundan Ezgi POLAT, Açı Dershanesi Sahibi ve Başarılı öğrencinin öğretmeni Hayati KOç ve Babası Bilal POLAT Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

öğretmen Hayati KOç yaptığı açıklamada ; 8. Sınıflar SBS Türkiye Birincisi Ezgi POLAT’ın başarısıyla gurur duyduklarını, Erzin olarak başarı potansiyelimizin her zaman olduğunu, ve öğrencilere yeterki inansınlar başaracaklardır dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK başarılı öğrencimizi,öğretmenini ve babasını tebrik ederek, Ezgi POLAT’ı başarısından dolayı altın ile ödüllendirdi. Yaptığı açıklamada öğrencimizin başarısını Erzin olarak bizi çok gururlandırdı ve her zaman eğitime verdiğimiz destek sürecektir. dedi.

Önceki İçerikKevser BİLİCİ
Sonraki İçerikAbdullah Sabri BAYKARA