İlçemize Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Hayırlı Olsun.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve Ak Parti İlçe Başkanı sayın Mehmet AKKAŞ’ın yoğun çalışmaları sonucunda; Her yıl yüzlerce öğrencimizin Erzin dışına eğitim için gitmelerini ve büyük masraflar etmelerini önlemek, gidemeyenleri de düşünmek, aynı zamanda bölgemiz işletme ve fabrikalarına eleman istihdam etmek amacıyla:  Milli Eğitim Bakanlığımızın 06.07.2010 tarih ve 3101 sayılı olurları gereğince Erzin Yeşilkent Lisesinin (B blok) Yeşilkent Teknik Lisesi ve Yeşilkent  Endüstri Meslek Lisesi olarak açılmasına karar verildi.

2010-2011 Eğitim öğretim yılında öğretime başlayacak olan bu okullarımız İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Önceki İçerikÖmer ATAK
Sonraki İçerikDüğün, Nişan ve Asker Uğurlama