Erzin’imize Doğalgaz Müjdesi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve Ak Parti İlçe Başakanı Sayın Mehmet AKKAŞ’ın Ankara da  Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN ile yaptığı görüşmeler sonucunda tekrar Antakya da bir toplantı düzenlendi.

Antakya da ; Adalet  Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN , Enerji Bakanımız Sayın Taner YILDIZ, ılgili Doğalgaz Firmasının üst düzey yöneticileri,  Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet AKKAŞ’ la bir araya geldiler. Yapılan görüşmeler sonucunda Erzin’e Doğalgaz müjdesini verdiler. şimdiden İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Bu hizmetlerin zamanında yerine getirilmesi için hiçbir çalışma yapmayanlara, girişimde dahi bulunmayanlara, aksine boş laf üretenlere  mesajımız çok açık:

Asiller ıdare Eder,
Acizler şikayet Eder,
Basitler ise ıftira Ederler.

Biz boş laf üretmek ve yılları boşa geçirmek yerine Projelerimizle uğraşıyoruz. Erzin’imiz için Hizmetlerimize devam ediyoruz.
Daha öncede demiştim tüm projeler hazır bir kısım projelerimizin  ihale süreçleri, Hal, Otogar, Mezbahane yapımı ve Meydan düzenlemesi gibi projelerimiz için ise engellemek amacıyla üstelik de hala bu memlekete hizmet edebileceklerini iddia eden mülk sahiplerinin mahkemeye başvurmalarından dolayı mahkeme sonucunu beklemekteyiz.
önümüzdeki günlerde Belediyemizin hizmetlerini engellemek için kimin nerelere hangi konularda asılsız, mesnetsiz ve iftiraya varan şikayetlerini açıklayacağız ve takdiri değerli halkımıza bırakıyoruz.
Seçilmeden önce ne söz vermişsem arkasındayım. Sevgili halkım bizi takip edin.

Önceki İçerikDüğün, Nişan ve Asker Uğurlama
Sonraki İçerikKevser BİLİCİ