2010 Kardeşşehir Ziyareti

Almanya’nın Freiberg kenti ile olan kardeşşehir ilişkilerimiz çerçevesinde İlçemizden bu yıl 26 kişilik heyet 6-10 Temmuz 2010 tarihleri arasında kardeşşehrimizi ziyarette bulundu.

Freiberg’in tüm tarihi, turistik ve resmi yerlerinde ziyaretlerde bulunan delegasyon üyeleri, Alman ailelerin misafiri olarak    onların evlerinde kaldılar.
Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ziyaret ile ilgili olarak ” Uzun yıllardır süregelen iki şehrin ve dolayısıyla iki dost ülkenin bu güzel kardeşliğine dahil olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizden önceki arkadaşlarımızdan devraldığımız bayrağı daha yukarılara ve daha değişik platformlara taşımak istiyoruz” dedi.

Önceki İçerikFatma KURŞUN
Sonraki İçerikMustafa EROL