Her Mahalleye Bir Park

Belediyemiz sınırları içerinde bulunan ökkeş Süzer caddesi Hürriyet mahallesi üzerine yapılan park çalışmamız gerek mahalle sakinlerimizin çocuklarını  ,gerekse dinlenme ,spor amacıyla parkımızı kullanan büyüklerimizi rahatlatmıştır.ıçerisinde çocuk oyun alanı,spor aletleri ve çeşme ve dinlenme kısımları bulunan parkımız çok fonksiyonlu olarak halkımıza hizmet etmektedir. özellikle bugüne kadar tehlikeden habersizce oyun oynamaya çalışan Yıldırımlar caddesi, Ahmet Sökmen Caddesi ve ökkeş Süzer caddesindeki çocuklarımız ve aileleri için parkımız hizmete sunulmuştur.

Belediyemiz olarak  ilçemizin her yerinde güzelleştirmek ve halkımızı daha rahat seviyeye taşımak için  çalışmalarımız devam edecektir;  bu doğrultuda planlanan yatırım ve hizmetlerimizi tek tek yerine getirerek Erzin halkına sunmaya devam edeceğiz.