Bölge Halkı şahin Tepesinde Dinleniyor

Değerli halkımız şahin Tepesi piknik alanımız,içerinde kendin pişir kendin ye, aile çay bahçesi,restorant ,hayvanat bahçesive çocuk parkı  hizmetleri ile sizleri bekliyor.

şahin Tepesi piknik alanımız  ;ısınan hava ve okulların kapanması ile  bölge halkı tarafından yoğun bir şekilde  yaz aylarında kullanılmaktadır.Ancak belediyemiz bu yoğunluk sırasında oluşabilecek problemleri en az seviyeye indirmek  için projelendirilme çalışması yapmıştır.

•    İçme suyu sıkıntımızı gidermek amacı ile yaklaşık 18 tonluk yeni su depomuz yaptırılmış olup , halk sağlığını tehdit edecek gerekli hijyen önlemleri depomuzda alınmıştır.
•    Belediyemiz kullanıcı gereksinimlerini göz önüne alarak; Wc yetersizliğini gidermek amacıyla rekreasyon alanımıza mevcut wc  leri tadil ederek modern ve temiz wc ler yaptırmış ılave olarak geçmişte kullanılan lokanta binasının alt kısmına yeni wc ler eklemiştir.
•    Ayrıca kendin pişir kendin ye piknik alanında halkımızın daha modern ve temiz bu alanları kullanması açısında ilave sekilerle piknik masaları eklenmiş,pişirme tezgahlarımız hazırlanmış ,çeşme çöp bidonları kullanımı göz önüne alınarak bunların inşaatı tamamlanmıştır.
•    özellikle başka illerden gelen talepler doğrultusunda otopark sıkıntımız gidermek amacıyla ; engebeli olan arazimiz hazırlanan projeler doğrultusunda otoparkına kavuşmuştur.
•    Bunun yanında çocuklarımızın mutlu gelecekleri açısında çocuk bahçesi ve hayvanat bahçesi tadilatları yapılmış gerekli Güvenlik önlemleri alınmıştır.

Erzin Belediyesi olarak her türlü teknik destek ve bilinçli projelendirme çalışmalarıyla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar tüm halkımızı bu tür alanların kullanımı ile ilgili çevre duyarlılığına davet ederiz.Bilinçli bir toplum ve çağdaş modern bir Erzin için hep beraber daha ileriye.