Eğitime Verdiğimiz Destek Sürüyor

2010 yılı yaz döneminde Meslek Lisesi ve üniversiteli öğrencilere stajlarını yapabilmeleri için belediyemizce eğitime verdiğimiz destek sürüyor.

Temmuz-Ağustos aylarında sürecek olan 2010 yılı yaz staj döneminde 29’u üniversite 9’u Meslek Lisesi öğrencimiz belediyemizde stajlarını tamamlayacaklardır. öğrencilerimiz stajlarını yapacak yer konusunda güçlük çektiklerini dile getirmektedirler. Belediye olarak bu konuda eğitime verilen destekten dolayı ve ailelerine maddi ve manevi açıdan kolaylık sağlandığı için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in  yaptığı açıklamada öğrencilere başarılar dileyerek; Burada başladığınız görevler ile hayata atmış olduğunuz ilk adımlardır. Aldığınız eğitim ile geleceğimizi sizler şekillendireceksiniz. dedi.

Önceki İçerikElif GÖKÇE
Sonraki İçerikAli HAŞLAMACI