Hatay Günleri Tanıtım Etkinlikleri Tamamlandı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezin de Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 25-30 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleşti.

Bu etkinliklerinde Erzin Belediyesi olarak standımızdaki görevliler Ankara’da yaşayan hemşehrilerimize ve Ankaralılara ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştirdi.

Standımıza gelen ziyaretcilerimize ilçemizin; tarihi,coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzellikleri tanıtıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK  standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Önceki İçerikİzzet AKCA
Sonraki İçerikElif GÖKÇE