Erzin Başkent’te

Ankara Atatürk Kültür Merkezin de Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 25-30 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Bu etkinliklerinde Erzin Belediyesi olarak standımızdaki görevliler Ankara’da yaşayan hemşehrilerimize ve Ankaralılara ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştiriliyor

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretcilerimize ilçemizlin; tarihi,coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzellklerinin tanıtımları yoğun şekilde devam etmektedir.

Bu tanıtımda; görsel video sunumlarının, yanında belediyemizce tasarlanan bröşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştirilmektedir.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK  standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.