Burnaz Plajı Yaza Hazırlanıyor.

Bölgemiz insanlarının sıcak yaz aylarında en çok rağbet ettiği İlçemiz Burnaz Aile Plajı misafirlerini ağırlamak üzere hazırlanıyor.

Kış şartlarının olumsuzlarını gidermek üzere yoğun bir şekilde çalışmaların başladığı plajımızda, geçtiğimiz yıllardaki aranılan tatil ortamının yeniden yaratılması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağını belirten Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK “Vatandaşlarımıza ucuz tatil imkanlarının sağlandığı Burnaz Aile Plajımızda, bundan sonra büyük bir özlemle beklenilen o eski günleri tekrar insanlarımıza yaşatacağız. Doğal ortamda ve istenilen şartlarda bölgemiz halkının ucuz tatil yapmasını temin edeceğiz. Nerde o eski Burnaz’lar dediğimiz günler yeniden yaşanacak; söz verdiğimiz gibi ” dedi.

Önceki İçerikİdris KESKİN
Sonraki İçerikİsmail KÜRTÜL