Gençlik Şöleni Çoşkuyla Kutlandı.

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçesinde 18 Mayıs 2010 Salı akşamı Belediyemiz Düğün Salonunda gerçekleşen Gençlik şöleni  çoşkuluyla kutlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in Gençlik şöleni Açılış konuşmasında ” 19 Mayıs ATATüRK’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 91. yıldönümü nedeniyle düzenlemiş olduğumuz Gençlik şölenine hoş geldiniz der, Saygı ve sevgilerimi sunarken Bütün gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Gençler; Biz iktidarımız süresince sizlerle her zaman diyalog içinde olup, Sosyal ve Kültürel etkinliklere devam edeceğiz. Belediyemiz tüm kapıları Siz sevgili geçlerimize her zaman sonuna kadar açık olacaktır. Görüş ve düşünceleriniz bizim için çok önemlidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önder ATATüRK’ün dediği gibi; Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz Hep birlikte, bir arada, Kardeşlik ve barış duygularıyla Sıkıntıları ve sevinçleri Beraber paylaşarak kucaklaşmalıyız. Gençler Geleceğimiz, Geleceğimiz de sizsiniz. Sizlere iyi Eğlenceler Dilerken Saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi.

Belediye Düğün Salonu Bahçesindeki akşam yapılan Gençlik Haftası etkinliklerimizde coşku görülmeye değerdi. ılk olarak sahne alan Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu müzik grubu ve dans gösterileri ardından , Geceye renk katan Yüksek Sadakat Müzik gurubu konseri gençlere ve halkımıza çoşkulu anlar yaşattılar.

Belediyemizce Organize edilen bu gecede konser etkinliklerine katkıda bulunan ışadamlarımız Tarık ERYILMAZ, Cengiz şAşMAZ, Taha ORHAN, ızzettin TURNALAR, Vural Petrol Tic.Ltd.şti. adına Muhteşem VURAL ve ıbrahim ALışEROğLU’na  Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK katkılarından dolayı teşekkür ederek birer plaket sundu. Ve gecenin finalinde Yüksek Sadakat grubunun konserinde gençler gönüllerince çoşarak eğlendiler.

Önceki İçerikMustafa YİĞİT
Sonraki İçerikEmine KESKİN