Hatay Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr.Mustafa ÖZTÜRK Erzin’i ziyaret etti.

Hatay Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr.Mustafa ÖZTÜRK İlçemizde ziyaretlerde bulundu.

Hatay Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr.Mustafa ÖZTÜRK Kaymakamlık, Müftülük, SGK, Erzin Devlet Hastanesi ve Genç ış Adamları Derneği (GİAD) ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret eden Sayın Prof Dr. Mustafa ÖZTÜRK yaptığı açıklamalarda  ” Erzin’in geleceği çok parlak, el birliği ile Erzinimizin kalkınması için tüm imkanları Erzin için Erzinli için seferber ediyoruz, Yerel yönetimle merkezi yönetim uyum içinde çalışmaktadır.” dedi.

Daha sonra Hatay Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr.Mustafa ÖZTÜRK , Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK , Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Mehmet AKKAŞ , ve beraberindekiler  Yunus DOĞAN ‘ın evine giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Önceki İçerikHalil EVLİYA
Sonraki İçerikFatma KARADURMUŞ